Mac App Store är live!

Mac App Store är live!

För bara några minuter sedan släpptes Mac OS X 10.6.6 med den helt nya ‘Mac App Store’. Den fungerar i princip på samma sätt som Appstore för iPad/iPhone/iPod – men du installerar programmen direkt på din dator. Jag har höga förväntningar på detta och tror det kommer att bli riktigt, riktigt bra.

Alla nyheter i 10.6.6:

Mac OS X-uppdatering 10.6.6 rekommenderas för alla användare som kör Mac OS X Snow Leopard. Den innehåller allmänna operativsystemfixar som förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten på din Mac. Den innehåller också Mac App Store, det bästa sättet att hitta och köpa nya program för din Mac. Mac App Store är ett nytt program som kommer att läggas i Dock och innehåller följande funktioner:

Upptäck Mac-program: Bläddra bland program i blickfånget, topplistor och kategorier, eller gör mer specifika sökningar. Du kan titta på skärmavbilder och läsa detaljerade programbeskrivningar och recensioner.

Köp och installera: Det är enkelt att göra inköp med ditt iTunes-konto. Program installeras i ett enda steg och är snabbt tillgängliga i Dock.

Programuppdateringar: Mac App Store håller ordning på alla dina inköpta program och låter dig veta om när kostnadsfria uppdateringar kommer ut.

Det här inlägget är postat i Apple, Program och taggat . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>