MoviePeg – minitest

MoviePeg till iPhone

MoviePeg är en smart liten plastpryl som är tillverkad av magneticNorth. Det är ett smidigt ställ till iPhone som finns i sex olika färger. Här är ett minitest av MoviePeg.

MoviePeg till iPhone
MoviePeg levereras i en liten plastpåse och kostar £4.99. Det är tillverkat av återvinningsbart material och kan klämmas fast på din iPhone på flera olika sätt.

MoviePeg till iPhone
Designen bygger på att plastbiten ska vara tillräckligt stor för att hålla din iPhone i ett stadigt grepp samtidigt som den inte skymmer något av skärmen.

MoviePeg till iPhone
Som du kan se är den lätt att sätta fast, och den håller din iPhone i ett relativt stadigt grepp.

MoviePeg till iPhone
Här är iPhonen i liggande position…

MoviePeg till iPhone
…och om du sätter MoviePeg-en högre upp får du en annan vinkel.

MoviePeg till iPhone
Och som du ser skymmer den inte någon del av skärmen.

MoviePeg till iPhone

MoviePeg till iPhone
Jag provade att använda MoviePeg-en liggande i sängen. Det fungerade dock inte speciellt bra eftersom vinkeln till telefonen blir alldeles för snäv. iPhonen måste helt enkelt komma högre upp för att det ska vara bekvämt att titta på den liggandes.

MoviePeg till iPhone
Men, oavsett att den inte fungerar klockrent att ha på bröstet när du ligger i sängen, är det en riktigt smart pryl. Du kan till exempel ha den på sängbordet för att enkelt kunna använda din iPhone som klocka, eller för att kunna se displayen när du lyssnar på musik. Den fungerar till och med som kamerastativ. MoviePeg får en varm rekommendation. Den gör varken mer eller mindre än den lovar. Läs mer om den här.

Det här inlägget är postat i Apple, Design, Prylar och taggat , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>