Känner du till Klinik Villastan?

      Kommentarer inaktiverade för Känner du till Klinik Villastan?

Inte? Då ska jag berätta om denna underbara skönhetssalong. Klinik Villastan ligger i Borås och är en komplett skönhetsklinik. Hos dem kan du göra allt från hudföryngrande behandlingar och botox, till akne- eller rosacea-behandlingar.

På kliniken jobbar utbildad personal som till exempel sjuksköterskor med utbildning inom botox, restylane och andra behandlingsmetoder. Det tycker jag känns tryggt och säkert. Det skrivs ju mycket om misslyckade behandlingar både med botox och fillers nuförtiden. Då är det bra att anlita en välkänd salong med utbildade experter.

Olika behandlingar

Hos Klinik Villastan kan du få många olika behandlingar. Här är ett urval av vad som erbjuds.

  • Botox – rynkbehandling och behandling mot svettning, huvudvärk och tandgnisslande
  • Restylane och Fillers – rynkbehandling, läppförstoring och ansiktskulptering
  • Hudföryngring – många olika behandlingar och metoder
  • Trådlyft – för att lyfta, strama upp och öka hudens elasticitet
  • Hårborttagning – diatermi, IPL eller vaxning
  • Problemhy – behandling av akne och akneärr, rosacea och pigmentförändringar

Sedan erbjuder de även traditionella ansiktsbehandlingar, ögonfransförlängning och liknande.

Även om du inte är speciellt fåfäng eller har några direkta hudproblem kan det vara skönt med en ansiktsbehandling som ger din hy en ny lyster.

Varför Klinik Villastan?

Klinik Villastan är det självklara valet för mig. Proffsigt men ändå varmt omhändertagande, bra produkter och lysande resultat, vad kan man mer önska sig? Jag har själv behandlat min rosacea hos dem och även tagit några vanliga ansiktsbehandlingar. Varje gång med ett strålande resultat. Ännu så länge har det inte varit aktuellt med botox eller fillers, men den dagen kanske kommer. Och då kommer jag självklart att välja Klinik Villastan igen.