Handla smarta kläder efter väder

Jag anser mig själv vara en riktig skogsmulle. Jag har sedan augusti varit ute i skogen på min lediga tid och hittat massvis med svamp och nu sedan några dagar tillbaka har älgjaktsäsongen tagit full fart. Det är någon alldeles underbart när hösten anländer med sina vackra färger och krispiga luft, man känner sig mer klartänkt och får en slags lugn i kroppen som ingen annan årstid kan ge på samma sätt.

Friluftskläder och jaktkläder för både dam och herr

Hur som helst valde jag i år att investera i både nya friluftskläder och jaktkläder och nu efter ett tags användning vill jag rekommendera er ett företag som jag köpte alla mina kläder ifrån, nämligen P4Hunt. Det var första gången jag handlade därifrån och jag ville inte tipsa om någonting jag inte använt och utvärderat, men jag kan nu verkligen säga att detta är ett företag som kan sin grej. De erbjuder alltså både friluftskläder och jaktkläder för både dam och herr. Det breda sortimentet innehåller alltifrån underställ till set, jackor, byxor, shorts och tillbehör som mössa och vantar.

Kläder med perfekt funktion för ändamålet

Alla plagg har den, enligt mig, perfekta funktionen för sitt ändamål. I augusti använde jag deras shorts samt en galet skön pilejacka och nu när det är kallare ute varvar jag mellan underställ och jaktställ med ett friluftsset från P4Hunt. Det som sätter pricken över i:t är deras design på alla dessa kläder, det finns både modeller som är i häftiga och snygga färger för den som vill hålla stilen, men det finns även jordnära kulörer samt camouflagemönstrade kläder om man hellre vill smälta in mer i omgivningen. Såhär års är det extra viktigt att ha på sig kläder som håller dig torr och varm i skogen och innehåller alla de funktioner som krävs för en lyckad jaktsäsong. Är du själv ute efter nya jakt- eller friluftskläder så rekommenderar jag dig verkligen till att spana in utbudet hos P4Hunt.