Ge dig själv och din arbetsplats de bästa hållbara och smarta möjligheterna

Arbetar du på kontor eller verkstad? I dagens samhälle är dessa två arbeten mer nära varandra än man kan tro när det kommer till hur viktigt det är att tänka på att anpassa arbetsplatsen ergonomiskt. Fokus brukar ligga på kontorsarbete men dagens moderna verkstad och industriarbete knappar i kapp med dessa funktioner. Det finns ett enormt utbud på just verkstadsinredning hos Gerdmans, som jag verkligen tycker du bör spana in om du inte redan gjort detta. Ge din kropp de bästa möjligheterna för att hålla länge och inred din verkstad med smart och modern inredning som förenklar dagarna på jobbet.

Ergonomi för både stillastående och stillasittande arbetstid

Hos Gerdmans hittar man alltifrån höj och sänkbart arbetsbord till verkstadsvagnar och datorskåp. Men en sådan stabil arbetsbänk tillsammans med en exempelvis en gummimatta ökar man ergonomin mycket när det kommer till längre stillastående perioder. Att rekommendera till ett höj och sänkbart skrivbord är också att man införskaffar sig en bra arbetsstol som kroppen mår bra av för de stillasittande stunderna på dagen, även om de stunderna kanske är få.

Alltifrån låsbara verkstadsskåp till flyttbara verktygsvagnar och verktygstavlor

Det kanske även är dags att uppdatera inredningen och införskaffa lite bra verktygsförvaring? Som sagt, hos Gerdmans finner man all typ av verkstadsinredning. Har du dyrbara verktyg på arbetsplatsen kan ett låsbart verkstadsskåp vara en bra idé. Är man ute efter flyttbara vagnar finns det både verktygsvagnar och verkstadsvagnar att välja mellan. Till alla de verktyg man inte använder kanske lika ofta är det ett bra tips att montera en verktygstavla där man samlar allting på ett överskådligt och smart sätt.

Se över din arbetsplats idag och ge dig själv och dina medarbetare de bästa möjligheterna för ergonomi och för smart och säker förvaring.