Den snabba vägen till ett arbete

För ett tag sedan vart jag nybliven student och hade inte en aning om vad jag ville arbeta med efter skolan. Dessutom är det stor konkurrens bland jobben här i Stockholm och allting kändes ganska hopplöst där ett tag när det i varenda arbetsannons stod att det kräves flera års erfarenhet eller högre utbildning till att ens kvalificera sig till att söka jobben.

Färdigutbildad truckförare inom loppet av några dagar

Det var då tanken dök upp i mitt huvud om att gå en truckutbildning i Stockholm. En gemensam nämnare till alla de annonser jag läste om lediga lagerjobb var att det krävdes ett A och B truckkort. Det fanns väldigt många sådana annonser och det var därför jag bestämde mig för att läsa på lite om hur det fungerar om man vill gå en truckutbildning i Stockholm.
Till min stora förvåning krävdes det inga förkunskaper eller ens ett vanligt bilkörkort för att få gå den här utbildningen och vad jag trodde skulle ta flera månader tar endast ett par dagar.

Helt plötsligt vart man attraktiv på arbetsmarknaden

Hör och häpna men jag signade upp mig direkt för ett A och B truckkörkort. Visst det var en utmaning men man är ju där för att lära sig och när dessa dagar var slut kände jag mig både säker och tyckte det var otroligt roligt att köra truck. Med mitt nya truckkörkort sökte jag tre olika lagerjobb och ni kommer aldrig att tro det men jag fick jobbet jag ville ha allra helst och har nu arbetat min första vecka.

Jag vill verkligen rekommendera er där ute som letar efter ett jobb till att gå en truckutbildning. Helt plötsligt blir man attraktiv på arbetsmarknaden och får jobb hur lätt som helst. Stort lycka till och läs mer om ni vill veta mer specifika detaljer angående utbildningen.