Säker last

När det gäller motorer, maskiner, tekniska saker eller att laga något så kan jag inte så mycket. Jag är inte särskilt intresserad och jag menar att det är bättre att någon annan löser det. Men så efter en tid här i livet så har jag insett att jag är nog ganska självständig av mig ändå. Alla lösningar kanske inte alltid är perfekta men ändå så inser jag att jag kan ändå rätt så mycket även fast det inte alltid känns så.

Det var nämligen en dag förra veckan när jag kom in på Valryd.se för att kika på deras produkter för lastsäkring. Produkter för lastsäkring tänker du, vad är det? Nej, jag visste inte heller tänkte jag men när jag väl började kika så insåg jag att jag visste precis vad jag behövde och kanske kunde jag hitta det utan någons hjälp.

Sagt och gjort så beställde jag hem lite olika produkter för lastsäkring och sen var det bara dags att säkra lasten på morfars släpkärra. Det var fantastiska grejer som gjorde att vi undvek att tappa det som låg på kärran och på något vis så kände jag mig så himla stolt att det var just jag som hade hittat produkterna.

Skrik ifrån!

Så ibland behöver man bara pusha sig själv lite och framförallt tro på sig själv. Inte låta männen på bilverkstaden tro att man inte kan något utan gå in där rakryggad. Fråga om hjälp är ju bara ett tecken på att man är noga med det man söker, man behöver verkligen inte ta emot någon skit från en gubbe som menar på att du är tjej och du inte kan någonting om bilar. Skrik ifrån och visa vem det är som faktiskt är proffsig.