Skarvfri isolering som är snäll mot både planeten och plånboken

      Kommentarer inaktiverade för Skarvfri isolering som är snäll mot både planeten och plånboken

Har du hört talas om lösullsisolering tidigare? Det hade inte jag gjort förrän vi nyligen skulle tilläggsisolera den gamla delen av vårt hus. Jag har aldrig riktigt varit närvarande i en isolerings process innan men det vart faktiskt riktigt intressant och roligt att få vara lite delaktig i det hela för att se hur det går till och vad man använder sig av. Vad jag fattar det som är lösullsisolering bland det bästa och mest effektiva du kan välja på marknaden när det kommer till att isolera eller tilläggsisolera.

Sjömarkens isolering kan lösullsisolering

Sammanhållen isolering som minskar både energiläckage och kostnader

Vad jag tycker är lite extra bra är att man med lösullsisolering kan komma åt riktigt trånga och svåra utrymmen som annars knappt går att nå och därför varit oisolerat tidigare, detta genom deras effektiva metod att få isoleringen på plats. När man fyller alla tomrum och får en fin och sammanhållen isolering utan skarvar så innebär det ju i längden att det blir mindre energiläckage som sker. Med mindre läckage innebär det ju också en lägre kostnad för att hålla huset varmt, det kan ju knappast bli bättre.

Hållbar isolering som tillverkas av papper, återvunnet glas och sten

Lösull är inte bara hållbart för huset och din ekonomi utan även för planeten. Detta på grund av vad jag förstår, är att isoleringen tillverkas av återvunnet glas, papper eller sten vilket jag tycker känns riktigt bra. Med allt detta sagt är jag helt enkelt väldigt nöjd med val av installatör och isoleringsform för vårt hus och skulle jag behöva isolera igen i framtiden så vet jag vart jag kommer att vända mig och vilket material som känns bäst att de använder sig utav. Jag kan varmt rekommendera denna typ av isolering om du är på jakt efter tips och råd.