Allt man behöver till hobbysalongen finns att hitta på nätet

Kan man annat än att älska den växande e-handeln? Det finns nog ingenting man inte kan hitta på nätet och få levererat hem till dörren idag. Så bekvämt och roligt att ha hela världen som utbud att välja och vraka mellan. Jag som hobbyfrisör har verkligen haft nytta av detta under den senaste tiden då jag valt att investera i massa nytt och kul till min lilla hemmasalong. På nätet har jag hittat alltifrån slinghättor, färg, folie, slingkammar till saxar och förkläden. Allt finns.

Bra urtunnigssax som både är ergonomisk och har ett hölje som skyddar mot nickel

Mitt nästa inköp som står på listan är en urtunningssax som jag kan ha här hemma eftersom det är många av mina vänner, inte minst jag själv, som gärna tunnar ut det tjocka håret man har på huvudet. Svårt att hitta i butik tänker du kanske nu, men köp urtunningssax online och få den direkt hem till dörren tänker jag. Dessutom är det bra att investera i en bra urtunningssax som både är ergonomisk och har ett hölje som skyddar mot nickel. För mig är det extra viktigt med det sistnämnda eftersom jag i många år varit nickelallergisk. Även om det inte är extrem allergi så kan jag få utslag och symptom efter en stund med alla saxar i handen.

Bättre på att ta hand om mina vänners frisyrer än min egen

Nu när sommaren står på ingång är jag så himla sugen på att ljusa upp mitt eget hår en nyans eller två. Har länge tänkt att i alla fall lägga lite slingor som väcker liv i håret igen. Jag måste vara ärlig och säga att jag är bättre på att ta hand om mina vänners frisyrer än min egen, så det var ett tag sedan jag gjorde en förändring nu.