När du väl bestämt dig

Ja, man kan lugnt säga att det kan ta tid att bestämma sig för att bygga en pool med totalentreprenad. Det innebär väl egentligen att man önskar ta hjälp från poolfirman med i princip allt längs hela processen, vilket i sin tur kan ge dig som poolbyggare tid över till annat som faktiskt är kul. För när det kommer till markarbete och byggande av poolen så är det viktigt att man vet vad man håller på med, det är liksom inte riktigt läge att göra på må få. Här behöver vi veta vad vi sysslar med för att slippa onödiga kostnader helt enkelt!

Det finns många poolfirmor som kan hjälpa dig med totalentreprenad. Processen startar ganska omedelbart när du väl bestämt dig och man börjar helt enkelt med ett gammalt hederligt telefonsamtal där man går igenom lagar och regler som gäller för just din tomt. Det är ju nämligen jätteviktigt att detta blir rätt från början så att man inte börjar gräva eller bygga på något som inte är ok. Vidare gör man ett hembesök för att få en bra överblick för att sedan skicka dig en offert som du ska godkänna. Väl godkänd så är det dags att göra det Poolmakarna är bäst på, att bygga pooler!

Markarbetet sätter igång och man gör en väldränerad grund för själva stommen. Näst på tur är just stommen som man gjuter en betongplatta på insidan. Sedan börjar detaljerna komma på plats, mer roligt arbete som gör att man faktiskt ser att det börjar likna en pool. Vill du dessutom ha ett pooldäck till så är det nu detta börjar byggas. Vi fyller poolen och näst på tur är att du numera är poolägare! Så nu är det dags att bara dyka i och njuta!