Att kunna ge bort något som betyder

      Kommentarer inaktiverade för Att kunna ge bort något som betyder

Jag har alltid haft intresse för att pärla och skapa. Därför gör detta det väldigt enkelt för mig när jag väl ska ge bort något i present. För oavsett om det är i födelsedagspresent, bara i gåva av vänlighet eller kanske när någon tagit examen eller liknande så blir det alltid lika uppskattat att få något som verkligen betyder något.

Något som går varmt hos mig är bokstavspärlor, detta gör att man verkligen kan skapa något personligt och något som verkligen kan få fram ett budskap när man kan skapa ord. För mig handlar det då om att köpa billiga bokstavspärlor hos Pärlgrossisten för att sedan ta sig hemåt och sätta sig och börja pärla med dessa fantastiska pärlor.

Just dessa bokstavspärlor är av akryl och finns både med hela alfabetets bokstäver men även siffror. Dessa är populära till armband med ett budskap, oftast för välgörenhet nu faktiskt, men också att bara göra halsband eller andra smycken där man vill att det kanske ska stå ett namn eller något som betyder något för den som ska bära smycket.

Bokstavspärlor med viktiga budskap

Jag har det senaste även börjat använda deras pärlor med hjärtan som symboler i slutet av ordet jag pärlar men även en #, en hashtag, som är väldigt inne nu bland ungdomarna. Bokstavspärlorna har även ibland ett väldigt viktigt budskap då man exempelvis kan pärla sin förälders telefonnummer på armbandet om man ska iväg och man vill att barnet ska ha detta nära till hands om man råkar tappa bort varandra. Man kan med andra ord inte bara skapa viktiga budskap för välgörenhet utan även låta armbandet med pärlorna vara ett bra hjälpmedel för att helt enkelt hålla barnen säkra. Bokstavspärlor känns fint och betydande vilket gör det till min allra favoritpärla!