Att jobba i team

Det kan vara något av det svåraste men ibland enklast, allt beroende på vilket team du hamnar i och framför allt vilka individer som ingår i teamet. Det är idag väldigt vanligt att prata om teambuilding och man är också medveten om att olika team fungerar på olika sätt. Men det vi behöver utveckla ännu mer enligt min mening är ju att jobba i teamet för att faktiskt bli bättre, inte bara konstatera och sen byta ut teamet. Att jobba tillsammans gör att man kommer närmare varandra och på så vis kan ett team innan och efter en aktivitet tillsammans se väldigt olika ut.

Teambuilding hos Aveqia i Stockholm är något som jag i första hand skulle spontant rekommendera för dig som letar efter en bra aktivitet för ditt team. Detta är teambuilding med spets där man med ny gruppsammansättning, delikata råvaror och avancerad teknik ställs tillsammans i köket för att laga mat. Teambuilding går därmed ut på att jobba tillsammans i köket, se till att man på ett eller annat vis får fram den mat som efterfrågas men med hjälp av otroligt duktiga kockar.

Att göra saker är bättre tillsammans

Ofta blir övningar för att jobba med teambuilding lite barnsliga och många anser dem som onödiga. Men när vi lagar mat tillsammans så inser man ganska snabbt att det är ofta vi jobbar tillsammans. Ofta går det också väldigt mycket bättre. Det är en viktig insikt och jag tror absolut att vi är fler som behöver se över vårt närmsta team, oavsett om det handlar om familjen eller närmsta vänskapskretsen, vi behöver funka tillsammans och ibland behöver vi öva på det i skarpt läge. Teambuilding hos Aveqia i Stockholm kanske kan vara startskottet till en team-spirit som är högre och mer positiv än någonsin!