Köp träningskläder online

Nu är det snart vinter igen och inomhussäsongen har börjat igen. Det är inte det roligaste att träna inomhus men nödvändigt om man vill vara någorlunda igång när det är dags att dra igång hårdträningen utomhus. Jag brukar faktiskt köra en del löpning året runt, utom när det är isigt och halt då jag inte vågar riskera att skada mig. Det är dags att börja leta efter nya träningskläder för inomhusbruk, ”köp träningskläder online” säger alltid min sambo men jag har varit lite av en motståndare mot att handla en massa online, de fysiska butikerna kommer ju att dö ut om allt flyttas över till nätet.

Träningskläder online eller i butik?

Jag har alltid gillat att gå i fysiska butiker för att kunna känna på materialet och se klädesplaggen i verkligheten, medan min sambo bara handlar och handlar och sedan krånglar han med att skicka tillbaka kläderna. Det är just returerna jag tycker är så onödiga och jobbiga! Men ibland tvingas även jag till att handla träningskläder online när det inte finns det jag vill ha i en fysisk butik. Jag tycker att XXL och Sportia Outlet har mycket olika träningskläder till bra priser men då måste jag åka till Göteborg eller Jönköping och jag bor i Borås. Det känns onödigt, vi brukar åka dit ett par gånger per år men nu är det bara tights och en typ av träningsjacka jag vill köpa.

Hitta träningskläder online

Nu gäller det bara att hitta några snygga träningskläder online för jag har inte hittat något snyggt överhuvudtaget i butik! Ibland är det faktiskt helt hopplöst och då har jag inget val än att sätta mig ner och leta överallt online, det är ju ett otroligt lätt sätt att jämföra priser och att hitta det man letar efter (för det mesta) så nu ska jag lägga ett par timmar på att försöka hitta det jag behöver online.