I sonens bil kan man knappt åka med

      Kommentarer inaktiverade för I sonens bil kan man knappt åka med

Jag undrar vad som hänt i min sons bil. Det är så mycket skräp, skit och saker som jag inte ens förstår vart han fått ifrån. Det är som att åka runt i en sopbil och det största problemet är egentligen lukten. Bilen är för det första inte nyast i världen. Den har ganska många år på nacken och luktar helt enkelt lite begagnat. Inget fel med det, men bara så att ni förstår vad jag menar. Dessutom är det en gammal dam som kört bilen så, så mycket skit kan den inte lukta från henne… J Jag är säker på att det är sonens förtjänst helt enkelt, med alla dem kompisarna han kör runt och dem gångerna som Mc Donalds påsen kanske glöms att slängas.

Så min fråga – har ni några tips?

Jag är liksom i stort behov av tips för att få den fräsch? Dels behöver vi lite tips på vart man kan lämna in för rengöring både invändigt och utvändigt men framförallt någon form av luftfräschare behövs. Har ni tips på vart man kan köpa en luftfräschare som verkligen gör sitt jobb så tveka inte på att kommentera. Tanken är nämligen att han ska få detta i födelsedagspresent som en nyttig grej helt enkelt. Han önskar sig egentligen ett nytt avgasrör, tror jag, men jag struntar faktiskt i det nu. Varför ska han ordna med avgasrör när det knappt går att sitta med i bilen för att den är så skitig och inte luktar särskilt gott. Så – shoot! Fram med era bästa tips mot dålig lukt i bilen, vart man som sagt kan lämna in för bra rengöring samt gärna något tips på biltvätt som verkligen gör sitt jobb. Kosta vad det kosta vill känner jag lite just nu. Shoot!