Tre gånger starkare ljus på bilen

      31 kommentarer till Tre gånger starkare ljus på bilen

Brukar ni precis som jag handla era reservdelar och tillbehör till bilen på Lyson? Jag tycker verkligen deras utbud täcker allting man kan tänkas behöva när det kommer till att rusta upp bilen eller bara byta ut enstaka grejer.

För ett tag sedan hade jag som projekt att byta ut mina halogenlampor på bilen till Xenon som ju gör att ljuset på bilen blir både vitare och ljusare, och man får grymt mycket bättre syn när man kör. Jag klickade i alla fall hem ett Xenonkit från Lyson som enkelt konverterar halogenlamporna då man får hem ett konverteringspaket innehållande ballaster och lampor.

Konvertera enkelt dina halogenlampor till xenonljus

Visste ni att Xenonbelysningen ger upp till tre gånger starkare ljus än vad du får via halogenlampor? Det är sant, och jag lovar, det är värt att byta. Speciellt för den som någon gång kör utanför stadsmiljö och behöver riktigt bra ljus för att lysa upp vägarna.
Beställer man ett Xenonkit från Lyson har man allt som behövs för att byta sina lampor och kiten finns till både extraljus, helljus, halvljus och dimljus.

Xenonkit för både den äldre och den allra nyaste bilmodellen

Man kan tänka sig att dessa paket mest görs till lite äldre bilar, men Lyson erbjuder verkligen produkter ur sitt sortiment som passar till de allra modernaste bilarna i dagens läge. Sortimentet förfinas hela tiden och man kan lita på att man får hem riktigt bra grejer.

Ni kanske redan vet att xenonlampor inte har någon glödtråd utan tänds upp via gas och det är här ballasten kommer in i bilden. Den förvandlar spänningen i fordonet och får gasen att tändas. Lyson erbjuder olika kit med olika upptändningstider och funderar man på eller känner sig osäker kring vilket kit som passar sig själv och sitt fordon kan man alltid kontakta deras kundservice.