Höstens stora accessoarinköp

      Kommentarer inaktiverade för Höstens stora accessoarinköp

Som relativt nystartat företag av accessoarer kan det ibland vara lite klurigt att hitta bra grossistföretag att köpa in produkter ifrån. Man vill alltid hitta de bästa produkterna kvalitetsmässigt, till ett bra pris och där tillverkningsprocessen varit bra för alla inblandade. Men efter en tid så lär man sig vart man skall handla ifrån och inte, och så länge man inte känner stress och press är det faktiskt ganska kul att sitta och leta efter bra partier med produkter att köpa in.

Handskar som följer trenderna

Något som är återkommande för varje år sedan vi startade vårt företag är att när sommaren börjar närma sig sitt slut, ökar försäljningen av mössor och framför allt handskar. Därför känns det lite extra kul att sitta och leta efter grossist mössor och grossist handskar att köpa in inför kommande säsong. Det är även alltid bra att göra lite research på kommande trender så att man inte köper in partier av accessoarer som ingen sedan vill köpa.

Snygga accessoarer lyfter en hel outfit

Att driva försäljning av accessoarer är verkligen så himla roligt och det finns så mycket att välja på där ute. Allt ifrån snygga väskor, till skärp, bälten och handskar. Bär man snygga accessoarer kan ju det lyfta och göra en hel outfit och det är nog därför vårt företag faktiskt går så pass bra som det gör. Folk älskar accessoarer helt enkelt!
I år tänker jag faktiskt köpa in ett stort parti med handskar i fuskskinn och fuskläder eftersom det sålde otroligt bra förra året och det verkar vara en stor prioritering bland kunderna att köpa mer veganska accessoarer nu mer, vilket är något jag själv tycker är superbra.

Jag tycker ni skall hålla utkik hos oss framöver för att spana in höstens nya trendiga och snygga accessoarer!